Groepenkast vervangen

Wij zijn uw elektricien in Almere. We hebben jarenlange ervaring met diverse elektrische werkzaamheden in Almere, waaronder klussen aan de groepenkast. De groepenkast is de plaats waar de stroom uw woning binnenkomt en waar deze verdeeld wordt over uw woning door middel van verschillende groepen.

In de moderne tijd, waarin wij leven, is elektra onmisbaar. We maken steeds vaker gebruik van allerlei elektrische apparaten voor onze dagelijkse handelingen in en om het huis. Meer apparatuur betekent echter ook meer aansluitingen, wat leidt tot de behoefte aan meer groepen in de groepenkast. Beaux techniek kan voor u uw groepenkast vervangen / samenstellen in Almere en omstreken.

Extra groepen aanleggen in uw woning in Almere?

Woont u in Almere of in de omgeving van Almere en wilt u uw groepenkast uitbreiden met nieuwe groepen of compleet vervangen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij kunnen voor u berekenen of uw huidige voorziening voldoende is voor de gewenste uitbreiding, of dat wellicht een nieuwe groepenkast nodig is. Naast het verdelen van de stroom heeft uw groepenkast ook een beveiligende werking. Bepaalde functies in de groepenkast beschermen u tegen onder andere kortsluitingen en aardingsproblemen. Zo zorgt de aardlekschakelaar er bijvoorbeeld voor dat de stroom wordt uitgeschakeld wanneer een van uw apparaten kapot is en u mogelijk onder stroom kunt komen te staan. Wilt u een aardlekschakelaar aansluiten of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.