Duurzame Elektro Techniek

Het besef van het belang en de noodzaak om het milieu niet onnodig te belasten heeft ook op het gebied van de elektrotechniek voor veel innovatieve en duurzame oplossingen gezorgd. Zonnepanelen, verlichtingsbesparingen en bijvoorbeeld laadpunten voor elektrische auto’s zijn hier voorbeelden van. Er bestaan tal van systemen die zorgen voor aanzienlijke kostenbesparingen.

Elektrotechniek Almere zorgt ook op het gebied van duurzame oplossingen voor de juiste kwaliteit en verleent daarbij een hoge service. Daarop vertrouwen onze klanten en ze waarderen de scherpe prijs die voortvloeit uit onze slim georganiseerde manier van werken en de juiste inkoop van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen bij onze top leveranciers. Elk project krijgt de juiste aandacht met een hoge servicegraad. Enerzijds is deze persoonlijk, anderzijds gebeurt dit door uitgekiende automatisering binnen onze organisatie.

We inventariseren de huidige en toekomstige behoeften, geven advies over de juiste oplossingen en regelen verder alles tot in de puntjes. Van voorbereiding tot uitvoering en oplevering. Zo wordt niet alleen het milieu gespaard, maar worden ook aanzienlijke kostenbesparingen gerealiseerd. Investeringen in duurzame oplossingen verdienen zich dus op meerdere terreinen terug.